Окръжният съд в Плевен наложи присъда от 13 години затвор

...
Окръжният съд в Плевен наложи присъда от 13 години затвор
Коментари Харесай

13 г. затвор за мъж за побой и опит за убийство в Плевен

Окръжният съд в Плевен наложи присъда от 13 години затвор при непоколебим режим на 44-годишен мъж за две закононарушения – опит за ликвидиране и за междинна телесна щета. За това оповестяват от Окръжната прокуратура в Плевен, внесла обвинителния акт.  

Подсъдимият е приет за отговорен за това, че на 21 август 2022 година в Плевен се е опитал съзнателно да умъртви мъж като действието е останало незавършен заради независещи от мъжа аргументи. На същата дата в Плевен 44-годишният е предизвикал на различен мъж междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на долната челюст, довело до трайно усложнение.

Подсъдимият е с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", която е доказана от Окръжния съд при постановяване на присъдата. Тя предстои на обжалване пред Апелативния съд във Велико Търново, допълват от обвиняването. 

През октомври м.г. по време на едно от съвещанията по делото в Плевен, пред Съдебната палата се състоя митинг от близки на подсъдимия, които упорстваха за правдивост, както и съдът да подходи независимо и обективно към случая
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР