Окръжният съд в Добрич наложи поредно наказание за пране на

...
Окръжният съд в Добрич наложи поредно наказание за пране на
Коментари Харесай

Окръжният съд в Добрич наложи наказание за пране на пари

Окръжният съд в Добрич наложи следващо наказване за пране на пари, заяви пресцентърът на институцията. Къймет Г. /34 г./ ще изтърпи една година "лишаване от независимост " при тригодишен изпитателен период, откакто съдът е одобрил постигнатото съглашение сред подсъдимата и прокуратурата.

Жената се е признала за отговорна в това, че в интервала 2008-2011 година, при изискванията на продължавано закононарушение, в балчишкото село Оброчище, в Австрия и Германия е правила финансови интервенции на обща стойност 9094 лв.. Операциите са осъществявани със средства, за които е знаела, че са добити посредством тежко съзнателно закононарушение - трафик на дами през границата. В посочения интервал посредством системи за бързо разплащане подсъдимата е изпращала на свои близки и роднини разнообразни суми от Германия и Австрия, добити посредством осъщественото закононарушение, показват от съда.

Къймет Г. ще заплати в интерес на страната цялата добита от закононарушението сума - 9094 лв..

По същото досъдебно произвеждане са привлечени като обвинени общо 7 души, от които шестима към този момент са наказани, осведомят от пресцентъра на правосъдната институция. Освен на Къймет Г., която е от добричкото село Драганово, посредством утвърдени от Окръжния съд съглашения санкции са наложени и на съпрузите Фани и Стоян Г., Христо Г. и Миглена Г. - всички от село Оброчище. Присъда има и Павлина М. от варненското село Кипра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР