Окръжния съд в Монтана осъди мъж и жена съответно на

...
Окръжния съд в Монтана осъди мъж и жена съответно на
Коментари Харесай

Осъдиха на 15 и 10 г. затвор мъж и жена за зверско убийство

Окръжния съд в Монтана осъди мъж и жена надлежно на 15 години затвор и на 10 години затвор за зверско ликвидиране на гражданин на монтанското село Николово, оповестиха от магистратурата.

Според документите по делото на 24 октомври 2020 година в квартал „ Огоста “ на регионалния град откакто чествали с компания рожден ден подсъдимият Р. Ж. М. и жена му М. В. В. се скарали с жертвата А. Х. А. от село Николово, с гогото разпивали.

Двамата подсъдими желали от по-възрастния от тях мъж пари, с цел да купят още пиячка, само че откакто той им декларирал, че няма и не им дал, те се нахвърлили върху него с юмруци и ритници и му нанесли тежък побой. Според осъществените съдебно-медицински експертизи убийците нанесли на жертвата не по-малко от 20 удара най-вече в региона на главата. Били го с юмруци, ритали го и го блъскали в стената.

Вследствие на побоя възрастният мъж получил тежка множествена контузия и остра сърдечна и дихателна непълнота, които се развили въз основата на кръвоизливи в мозъка. Счупването на шиен прешлен и ребра, парализирали витално значими дихателни и сърдечни центрове в мозъка и предизвикали гибелта на жертвата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР