Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение срещу 18-годишния Никола Райчев,

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение срещу 18-годишния Никола Райчев,
Коментари Харесай

Ревност е причината за убийството на 21-годишния Ангел в Пазарджик

Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвиняване против 18-годишния Никола Райчев, който преди два дни умъртви с хладно оръжие, Ангел Здравков, 21 година, в един от оживените квартали на града. След закононарушението причинителят съумя да се укрие, само че през вчерашния ден бе арестуван в региона на централната гара в София. Мотивът за убийството е ревнивост, сподели на ексклузивен брифинг окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова.

Наскоро той бил зарязан от приятелката си. Жертвата на Райчев е новият другар на момичето, който на 29 септември умря от тежка кръвозагуба, откакто е получил две прободни рани с нож. Наблюдаващият прокурор Георги Кацаров заяви, че Никола Райчев е с чисто правосъдно минало.

Преди две години момиче е подало сигнал против Никола Райчев, че е било отвлечено, само че в хода на досъдебното произвеждане това не е било потвърдено.

Обвинението против Райчев планува сред 10 и 20 години затвор.

18-годишният причинител на закононарушението е напуснал учебно заведение. Утре прокуратурата ще изиска да му бъде натрапен непрекъснат арест.

Тази вечер в небето над Пазарджик ще полетят бели балони в памет на 21-годишния Ангел Здравков. За поредна вечер негови близки провеждат бдение в негова памет от 19:00 часа в квартал „ Запад “ на мястото, където е осъществено закононарушението.

Те още веднъж ще изискат обективна присъда за 18-годишния Никола Райчев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР