Окръжна прокуратура - Търговище ръководи досъдебно производство по чл. 330,

...
Окръжна прокуратура - Търговище ръководи досъдебно производство по чл. 330,
Коментари Харесай

Възрастен мъж загина при пожар в Търговище, прокуратурата разследва случая

Окръжна прокуратура - Търговище управлява досъдебно произвеждане по член 330, ал.3 от Наказателен кодекс във връзка пожар в частен дом в регионалния град. При него е умрял възрастен мъж, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Сигналът за случая е постъпил на 3 януари 2022 година, към 10:00 часа. След като е сподавен огънят, при почистване на отломките на постройката, е открито тялото на 88-годишния притежател на парцела. Огънят е унищожил пристройка в двора на къщата, която той обитавал, и част от покривната структура на къщата в същия парцел. Засегнати от пожара са и два прилежащи парцела.

Живееща в къщата 82-годишна жена е изведена от пожарникарите и откарана за обзор в болнично заведение. Установено е, че тя не е потърпевша. 

Под управлението на Окръжна прокуратура – Търговище работата по следствието на аргументите и събитията за пораждане на случая и на аргументите, довели до гибелта на възрастния мъж, продължава. Назначени са пожаро-техническа, съдебно-медицинска  и други експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР