Окръжна прокуратура – София води разследване за опит за контрабанда

...
Окръжна прокуратура – София води разследване за опит за контрабанда
Коментари Харесай

Разследват опит за контрабанда на хероин през границата

Окръжна прокуратура – София води следствие за опит за контрабанда на хероин през границата на страната, оповестиха от прокуратурата.

Около 18.50 часа на 18 юни на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " при излизане от страната е бил спрян за инспекция лек автомобил " БМВ " със сръбски регистрационни номера.

В особено пригодени тайници на четири места в колата гранични и митнически инспектори са разкрили 12 пакета, съдържащи прахообразно вещество. При изработен полеви наркотест то реагирало на хероин. Общото му тегло е 5 653,6 грама.

С разпореждане на прокурор в Окръжна прокуратура – София жителите на Сърбия - лидерът на транспортното средство Д.С. (на 22 години) и пътуващата с него Н.С. (на 51 години), са привлечени в качеството на обвинени за нелегално държане на високорисково наркотично вещество за разпространяване и опит за преместване на опиата през границата на страната.

Извършеното от обвинените незаконно действие е останало незавършено заради интервенция на митническите управляващи. Чуждестранните жители Д.С. и Н.С. са арестувани за период до 72 часа. Действията по следствието не престават.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР