Окръжна прокуратура-Ловеч ще внесе в съда искане за вземане на

...
Окръжна прокуратура-Ловеч ще внесе в съда искане за вземане на
Коментари Харесай

Искат арест за мъж, извършил убийство в с. Лисец

Окръжна прокуратура-Ловеч ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение задържане под стража във връзка с 59-годишен мъж за убийството в с. Лисец.

В.В. е притеглен като обвинен за това, че на 18.10.2019 година към 21.30 часа, в с. Лисец, обл. Ловеч, на ул. „ Центранла “, съзнателно умъртвил Б. Б., на 41 година, откакто го прострелял в гърдите с револвер марка „ Глок “ - закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. В РУМВР – Ловеч е формирано досъдебно произвеждане за осъществено ликвидиране в с.Лисец, Ловешка област.

На 18.10.2019 година вечерта в дома на родителите на потърпевшия, на 41г. от с. Баховица, имало фамилно празненство, на което участвали родственици и техни познати. Имало пусната музика. Около 21:30 ч. на портата на дома отишъл комшия на фамилията, който извикал да спрат музиката.

Родителите на потърпевшия излезли на портата и почнали да се карат със съседа. Излязъл и потърпевшият. Съседът блъснал бащата на потърпевшия и той паднал на земята. Близките се насочили към съседа и той извадил законно притежаван револвер, като почнал да заплашва, че ще стреля.

Произвел три изстрела, единият от които попаднал в гърдите на потърпевшия.

Последният бил откаран в МБАЛ-Ловеч, където към 22:00ч. умрял. Извършителят е притеглен като обвинен и му е взета мярка за неотклонение задържане за период от 72 часа до довеждането му пред съда. Разследването се управлява от Окръжна прокуратура-Ловеч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР