Окръжна прокуратура – Монтана постигна осъдителна присъда по дело с

...
Окръжна прокуратура – Монтана постигна осъдителна присъда по дело с
Коментари Харесай

Осъдиха на 5 години затвор рецидивист, отглеждал и пласирал канабис в Лом

Окръжна прокуратура – Монтана реализира неоправдателна присъда по дело с подсъдимия А.А., предаден на съд за придобиване и държане на наркотични субстанции за разпространяване.
32-годишният А.А. е неведнъж осъждан с влезнали в действие присъди.
През 2021 година мъжът живеел в къща в Лом и стопанисвал намираща се в съседство постройка. В парцела той отглежда животни и съхранявал плява и царевица, нужни за изхранване на животните.
В същата сграда А.А. държал добитите от него високорискови наркотични субстанции за разпространяване. Освен това част от тях той оставил в дома на негова позната, като ѝ обяснил по какъв начин да ги разпределя на дози и да му ги дава за следващо разпространение.
На 11.11.2021 година при планувана полицейска интервенция било осъществено претършуване на употребените от подсъдимия парцели, при което са били конфискувани полиетиленови пликове, съдържащ канабис. В дома на негова позната са били открити към 190 пликчета със синтетичен канабиноид и канабис, укрит в буркан и кутия.
По делото е било открито лице, което А.А. употребявал за разпространение на опиати против възнаграждение, както и такива, които закупували у него дрога.
За осъществените при изискванията на рисков рецидив незаконни действия подсъдимият е наказан на 5 години „ отнемане от независимост “ при непоколебим режим на изтърпяване и санкция в размер на 20 000 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР