Окръжен съд – Кюстендилпотвърдиопределениена Районен съд –Дупница, с което еоставена

...
Окръжен съд – Кюстендилпотвърдиопределениена Районен съд –Дупница, с което еоставена
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил потвърди - „Задържане под стража“ по отношение обвиняемия В. М. от Перник, за закана за убийство

Окръжен съд – Кюстендилпотвърдиопределениена Районен съд –Дупница, с което еоставена без почитание молбата на юрист Таков, бранител на обвинения В. М., за изменение на взетатапо отношение на 20- годишен мъж от гр. Перникмярка за неотклонение „ Задържане под стража “.В. М. епривлечени от Софийска районна прокуратура като обвинен за закононарушение по член 144, ал.3, въввр. с ал.1, въввр. с член 26, ал.1 от Наказателен кодекс / закана за ликвидиране към момиче, с което са имали интимна връзка /.

В претекстовете си Окръжен съд показва:Съдът не немери учредения да анулира протоколното определение на районен съд – Дупница, приемайки чеса налице всички законовипредпоставки за взимане на най- тежката мярка за неотклонение. Налице е обосновано съмнение за авторство наинкриминираното действие, за което е бил притеглен, както и наличиена действителна заплаха обвиненият да извършипрестъпление.Във връзка с изтъкнатите от отбраната нови условия, нито продължителността на периода на задържане под стража, който е по- дребен от 2 месеца, нито здравословното положение на обвинения, са от естеството да обусловят смяна на мярката за неотклонение.

Определението наОкръжен съд – Кюстендил е дефинитивно и не предстои на обжалванеи протестиране.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР