Около 60% от промените в българското законодателство са свързани с

...
Около 60% от промените в българското законодателство са свързани с
Коментари Харесай

Емил Радев: Около 60% от промените в законодателството ни са свързани с европейски норми

Около 60% от измененията в българското законодателство са свързани с въвеждането на европейски правила. Затова е значимо България да може да разчита на хора, които отговорно и умело пазят ползите ѝ в Европейския парламент. Това съобщи в Силистра претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев.

В провелата се среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в града взеха присъединяване и националният представител Алтимир Адамов, кметовете на Силистра и Кайнарджа доктор Юлиян Найденов и Любен Сивев, регионалният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров, регионалният началник на Жени - ГЕРБ Денка Михайлова и общинският началник на партията доктор Мария Стойчева.



„ Европейските институции евентуално за мнозина са прекомерно надалеч от хората, а работата им от време на време звучи много нереално, само че има директно отражение върху живота на 500 млн. европейци и генерира изгоди, които са в действителност покрай всички. Това значи, че има най-малко 500 млн. аргументи да подкрепим обединена и просперираща Европа, а номер 12 в бюлетината е поддръжка и за мощния глас на България в ЕС”, безапелационен бе Емил Радев.

Той се ангажира да продължава да работи за по-добри условия за българския бизнес.



„ Според прогнозите на Европейската комисия България е в Топ 3 на страните с предстоящ най-голям стопански напредък. Безработицата у нас е рекордно ниска. Откриват се нови фабрики, което е явен знак, че напъните на държавното управление на премиера Борисов и на всички ни, които пазиме българските ползи, дават резултат. Необходимо е да запазим стабилността в страната, тъй като това е другият решителен фактор за положителния бизнес климат”, означи Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР