Около 500 човека, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ тръгнаха

...
Около 500 човека, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ тръгнаха
Коментари Харесай

След ареста на Б. Борисов! Около 500 от ГЕРБ в Пиринско пътуват за протеста пред МС в защита на демокрацията и срещу репресиите

Около 500 индивида, членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ потеглиха рано тази заран за столицата, с цел да се включат в митинга в отбрана на демокрацията и против репресиите " Много небрежно бе проведен митингът, в работен ден, когато хората са на работа, по тази причина и не всички, които желаят да участват ще могат да го създадат, разясниха пред Struma. com членове на партията на Б. Борисов, които осъдиха остро снощните събития и ареста на Борисов, Влади Горанов и Севда Арнаудова.

Това на което станахме очевидци е ужасно, припомня за мракобесните комунистически способи за освобождение от неуместни, разясниха гербери, припомняйки Белене и страшни репресии от времето на комунизма.

Междувременно стана ясно, че Борисов е арестуван след свидетелски показания на премиера Кирил Петков и по медийни изявления, които са предоставени като доказателства. Думите са на юриста на експремиера М. Менков. Протестът ще се организира пред Министерски съвет в 9. 00 часа през днешния ден. Очаквайте детайлности.

П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР