Около 50% от Киевската област остава без електричество, като продължава

...
Около 50% от Киевската област остава без електричество, като продължава
Коментари Харесай

Около 50% от Киевска област остава без електричество

Около 50% от Киевската област остава без електричество, като продължава работата на екипите по възобновяване на зареждането. Процесът обаче се усложнява от метеорологичните условия. Това написа ръководителят на Киевската регионална военна администрация Алексий Кулеба в профила си в " Телеграм “ .

" След вчерашните ракетни офанзиви в региона на Киев, възстановителните работи не престават. Метеорологичните условия усложняват процеса - дъжд и сняг водят до замръзване и спиране на мрежата. Енергетиците обаче работят в засилен режим ", увери Кулеба.

Той добави, че съгласно решението на " Укренерго “ не престават спешните спирания на електрозахранването в Киевска област. Около 50% от района е без ток.

Кулеба напомни, че в региона на Киев има 400 " точки на непобедимост “, където хората могат да заредят своите електронни устройства и да се осведомят за последните вести.

На 16 декември съветските сили нанесоха масиран ракетен удар по гражданската и енергийната инфраструктура на Украйна. В резултат бе въведен режим на спешно спиране на електрозахранването в цялата страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР