Около 4000 души наблюдаваха във вторник на живо триумфа и

...
Около 4000 души наблюдаваха във вторник на живо триумфа и
Коментари Харесай

Наградите БРИТ бяха раздадени с церемония на живо в Лондон

Около 4000 души следиха във вторник онлайн триумфа и осъществяванията на Дуа Липа и Арлоу Паркс на церемонията за връчване на премиите БРИТ, която бе първото огромно музикално събитие в Лондон след повече от година, съобщи организация.

Церемонията за премиите БРИТ, на която феновете не носеха маски и не съблюдаваха обществена отдалеченост, се състоя в зала О2 Арена в миг, когато Англия излиза от локдауна поради COVID-19.

Церемонията, на която Били Айлиш и Уикенд също получиха награди, е част от програмата за изследване на държавното управление, която има за цел да откри дали многолюдни събития могат да се провеждат на закрито без съблюдаване на отдалеченост.

Публиката включваше 2500 души, работили на първа линия в битката с пандемията и техни близки. Всички трябваше да показват на входа на залата негативен тест за ковид. Зрителите ще би трябвало да се подложат на тест и след церемонията и да дават данни за контакт съгласно условията на английската система за проби и следене.

За събитието бяха готови две подиуми - една за изпълнителите и друга за водещите. Номинираните седяха на отдалечени маси.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР