Около 2500 души участваха в демонстрация в германския град Кьотен,

...
Около 2500 души участваха в демонстрация в германския град Кьотен,
Коментари Харесай

Хиляди на протест след смъртта на 22-годишен германец

Около 2500 души участваха в проява в немския град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, свикана от крайнодесни групи след гибелта на 22-годишен немец, умрял след сборичкване с афганистанци.

Полицията заяви, че младият немец е умрял от остра сърдечна непълнота съгласно първичните резултати от аутопсията. Смъртта му не е била директно породена от раните, които е получил при спречкването през уикенда с чужденците, които са задържани. След оповестяването на резултата от аутопсията в този момент полицията ги проверява за причиняване на тежки телесни повреди.

Вчера беше обявено, че двама или трима, съгласно разнообразни информации, афганистанци влезнали в спор с германка на локална детска площадка. Двама минувачи - жители на федералната република, се намесили и се стигнало до сборичкване. 22-годишният умрял по-късно в болница.

Той има брат - десен екстремист, заяви " Билд ".

Полицията в града ускори наличието предвид на събитията в Кемниц, само че участниците в митинга нощес бяха доста по-малко от хилядите, които се събираха там през изтеклите седмици.

 Протестите в Кемниц не стопират - всеобщи арести, полицията употребява водно оръдие Виж още Протестите в Кемниц не стопират - всеобщи арести, полицията употребява водно оръдие
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР