Около 1:30 часа през нощта, у домакина пристигнали Д.Д. и

...
Около 1:30 часа през нощта, у домакина пристигнали Д.Д. и
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на 18-годишния, пребил тежко възрастен мъж заради цигара


Около 1:30 часа през нощта, у домакина пристигнали Д.Д. и малолетният И.Д. (16 г.). Те носили бутилка алкохол с желание да се почерпят.

В един миг Д.Д. нанесъл голям брой удари по главата на потърпевшия без съответна причина. В резултат на побоя, потърпевшият получил тежки пострадвания. Той е настанен в болница в Хасково.

Случката се е разиграла на 2 април. Жертвата Филчо Атанасов бил открит от различен 18-годишен юноша в безпомощно положение на улицата.

18-годишният юноша, апетитен за причинител на побоя, има и други сходни прояви. Доскоро бил в пробация. Според хората от Странско наказването било поради побой на възрастен човек. Хората упорстват за строга присъда.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Работата по случая продължава, допълват от прокуратурата.

Предишният сходен тежък случай в района, който приключи със гибел на жертвата, бе през ноември 2019 година в хасковското село Александрово. Тогава две момчета на 13 и 14-години пребиха 61-годишен мъж, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР