Оказва се, че то още не е внесено в деловодството

...
Оказва се, че то още не е внесено в деловодството
Коментари Харесай

Парламентарна бурлеска с книжчица под мишчица за имунитета на Борисов

Оказва се, че то още не е импортирано в деловодството на Народното събрание . От трибуната на законодателния орган, аленият народен представител разгласи, че персонално със съпартиеца си Георги Свиленски отишли в кабинета на Росен Желязков и видели досието със. Искали даже персонално да я занесат в деловодството на Народно събрание.

Росен Желязков изясни, че Георги Свиленски се заиграл с досието на " къде с тази книжцица под мишчица ". Парламентарният началник едвам я издърпал от ръцете на Свиленски. Заявлението е неотменимо и неоттегляемо, посочи той.

Георги Свиленски изясни, че взел досието, с цел да я занесе персонално в деловодството на Народното събрание. Нека не трансформираме практиката каузи на трупчета в, настоя социалистът. С книжчица под мишчица той разпореди на Желязков да отиде през днешния ден до деловодството.

Според парламентарния началник очевидно левите имали потребност от по-интимно запознаване със заявката на Бойко Борисов. Желязков му сподели, че в случай че желае Свиленски след това можели отново да си поиграят на играта " с тази книжчица под мишница ". Излизам от сцената на тази пародия, разгласи ръководителят на Народно събрание.
 Българска социалистическа партия питат има ли депутати, отказали се от имунитета си?
Българска социалистическа партия питат има ли депутати, отказали се от имунитета си?

Червените се заядоха със поръчката на водача на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР