Оказва се, че Самюъл Л. Джаксън е много мил по

...
Оказва се, че Самюъл Л. Джаксън е много мил по
Коментари Харесай

Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Оказва се, че Самюъл Л. Джаксън е доста благ във връзка с своите другари. И при значими мотиви им прави великодушни дарове. Или пък странни и ексцентрични - въпрос на позиция.

Ще се избият ли Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

" Бодигард на килъра " ще има и втори филм

Наскоро артистът от " Неуязвимият " даде обстойно изявление за Vulture, в което си спомни по какъв начин е подарил пчелен кошер на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс. Поводът - сватбата им през 2008 година

74-годишният артист разкри, че се е срещнал с Рейнолдс посредством Йохансон, с която вземат участие дружно във филмите на Марвел. А тя постоянно, като огромен фен, говорела за природата.

" Ето за какво накарах асистента ми да отиде и да купи кошер с пчели, както и костюми и всичко останали нужни атрибути ", спомня си Самюъл. " И те отглеждаха насекомите известно време. Дори имаха добра годишна продукция от мед в продължение на няколко години, до момента в който бяха женени. "

" Но един ден пчелите просто изоставиха кошера, може би даже и майката. Не знам какво тъкмо се случи ", добави Джаксън.

Може би повода е, че Йохансон и Рейнолдс се развеждат през 2011 година Година по-късно той подписва брак с Блейк Лайвли, с която имат към този момент четири деца, напомнят от People.

През 2014 година актрисата от " Черната вдовица " пък се омъжва за френския публицист Ромен Дориак, с който, въпреки да имат една щерка, се разделят през 2017 година Понастоящем Скарлет е омъжена за сценариста и звезда от Saturday Night Live - Колин Джост. Двойката застава пред олтара през 2020 година и малко по-късно посрещна първия си наследник.

И защото Скарлет рядко е откровена за персоналния си живот, малко хора са осведомени с обстоятелството, че тя се е омъжвала три пъти. Преди време актрисата взе участие в подкаста на Гуинет Полтроу - Goop, където реши са разкрие какво е научила от предходните си връзки. Включително и от не толкоз известния си първи си брак с Райън Рейнолдс.

Определяйки Райън като " в действителност добър човек ", Скарлет прецизира, че една от аргументите да се разделят е поради компликацията да бъдеш с някой, " който прави същото като теб ". И все пак, тя не съжалява, че се е омъжила за артиста, тъй като връзката сред тях е била доста сантиментална.
 Скарлет Йохансон с необичаен и прям коментар за брака си с Райън Рейнолдс
Скарлет Йохансон с необичаен и прям коментар за брака си с Райън Рейнолдс

Каква е повода за раздялата

Самият в изявлението за Vulture се изрича ласкаво за сътрудника си Рейнолдс, определяйки го като човек, " с който можеш извънредно да се забавляваш ". И си спомня за взаимното им присъединяване във вилма " Бодигард на килъра " от 2017 година

" Определено не е най-хубавият ми филм. Но пък аз и Райън прекарахме ужасно време дружно, доста се смяхме ", добавя артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР