Оказа се, че господин Слави Трифонов е с най-много съветници,

...
Оказа се, че господин Слави Трифонов е с най-много съветници,
Коментари Харесай

Николай Марков: Оказа се, че господин Слави Трифонов е с най-много съветници

" Оказа се, че господин Слави Трифонов е с най-вече съветници, множеството от тях изцяло безплатни. Съветва го цялата небесна плеяда от преблаги политолози и социолози, поучава го цялата ни политическа клиентела, поучава го куцо кьораво и сакато, поучават го бегълци от закона зад граница, поучават го български олигарси, елементарни зяпачи и съвсем всички политици, министри и други скъсани гащници. Съветват го извън и от вътрешната страна!

Съветва го и военачалник Наско от партия " Де е България? " да бъде дебелокож, тъй като всички те от дълго време са дебелокожи и безочливи типове ", написа специалистът по национална сигурност.

" Вечните депутати - същинското лице на статуквото!

И всички дружно желаят едно и също нещо - опазване на статуквото посредством обединяване на всички национални грабители.
 Николай Марков: Ех, Слави, самичък си дребосъче - овца измежду вълци Николай Марков: Ех, Слави, самичък си дребосъче - овца измежду вълци
" Ех, Слави! Квалифицираш като " изменничество " държанието на допустимо най-древните политически куртизанки в българския парламент без да...

Да не би през миналите 30 години да не бяха дружно, а?

И да не би, да не крадоха и ограбваха страната дружно - ръководещи и съпротива? Да не би тока, газта и всичко останало да не стана най-скъпо в цяла Европа, единствено тъй като ни го продават депутати-партийци? Да не би във всяка партийна централа и нейното управление да не стоят скрити олигарси-енергетици и всевъзможни други търговци? Да не би, но е тъкмо по този начин.

Затова да стартираме изначало - оставки, съд, конфискации и затвор. Отгоре - надолу и от ляво на дясно! Пълна чистка.

Всичко останало са приказки за наивници. Не бъдете такива. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР