Огромно недоволство на местни жители и туристи кипи покрай нескопосания

...
Огромно недоволство на местни жители и туристи кипи покрай нескопосания
Коментари Харесай

АПИ заряза главен път наполовина направен, кипи огромно недоволство. Жител: Не ни чуват!

Огромно неодобрение на локални поданици и туристи кипи около нескопосания ремонт на Агенция „ Пътна инфраструктура “ на пътя Самоков-Мальовица, оповестява ПИК.

Огромни дупки са зейнали по трасето и са причина коли да се обръщат по таван. Живеещите в селата Бели Искър, Маджаре, Мала черква и Говедарци упорстват за цялостна рехабилитация на трасето, само че апелите им остават нечути.

Преди повече от седмица от Агенция „ Пътна инфраструктура “ оповестиха, че стартират изкърпване на дупките. Тогава поданици сигнализираха, че ремонтните действия са почнали от средата на трасето – Говедарци, а не от Мальовица, както нормално се прави.

„ Към днешна дата най-големите дупки сред Самоков и Говедарци са запълнени, само че пътят от Говедарци до Мальовица продължава да наподобява на швейцарско сирене “, алармира локален гражданин. И прибавя, че чиновниците на АПИ са обяснили, че не се знае дали въобще дупките ще бъдат запълнени.

Живеещите в региона обаче са безапелационни, че неприятният път ще прогони туристите през зимните месеци и упорстват АПИ да си довърши работата по изкърпването на цялото трасе, а следващата година да стартира и цялостното преасфалтиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР