Огромни въпросителни в главите на феновете на сериала Откраднат живот

...
Огромни въпросителни в главите на феновете на сериала Откраднат живот
Коментари Харесай

Любимка от „Откраднат живот“ чака бебе

Огромни въпросителни в главите на почитателите на сериала „ Откраднат живот ” провокира все по-наедряващата фигура на една от техните любимки – Деси Бакърджиева. Тялото на чаровната актриса от месеци не стопира да се окръгля и поради външния й тип към този момент съвсем всички са сигурни, че е бременна. Но самата тя продължава да мълчи по въпроса.

Недоумението от типа на Деси удари тавана преди няколко дни, когато в епизод 6 от новия сезон на лекарската драма бяха излъчени фрагменти, в които обиколката на талията й наподобява по-голяма от тази на бюста. Напълно е допустимо това да се дължи на гаф от страна на стилистите, които не са съумели да подберат подобаващ тоалет за актрисата. И въпреки всичко наподобява доста подозрително, написа “Уикенд ”.

Деси от години е известна със своята стройна манекенска фигура, като единствено преди месеци бе определена за рекламно лице на една от стилните марки в страната. А във въпросните фрагменти върху профила й могат да бъдат наложени по две от останалите й колежки в сериала.

Вече никой не има вяра, че заобленото коремче и закръглената външност на симпатичната русокоска се дължат само на нараснал вкус. Нито пък има подозрения, че е поради нейните 41 години, които към момента са много надалеч от критическата възраст, в която би било по-логично да стартира да пълнее поради хормонални проблеми. Много по-вероятно наподобява звездата от сериала да е решила да чака второ дете.

Във форумите даже се разяснява, че стилистите в „ Откраднат живот ” й отделяли особено внимание за да скрият коремчето й, а продуцентът Евтим Милошев обяснил на всички, че би трябвало да се отнасят с нея с повече внимание от нормално, тъй като е бременна. Дали в тези мнения има нещо правилно, или са единствено клюки, не е ясно. Но от външния тип на Деси се вижда, че в случай че тя в действителност е бременна, несъмнено скоро ще роди, тъй като обиколката на талията й е най-малко като в 6-и месец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР