Огромни двуметрови вълни заляха плажа на Смокиня край Созопол. Вълнението

...
Огромни двуметрови вълни заляха плажа на Смокиня край Созопол. Вълнението
Коментари Харесай

Опасност! Огромни вълни заляха плажа на "Смокиня" ВИДЕО

Огромни двуметрови талази заляха плажа на Смокиня край Созопол. Вълнението е почнало през вчерашния ден, а по целия плаж спасителите са вдигнали червен байрак и влизането в морето е безусловно неразрешено, написа "Трафикнюз ".

"Морето е толкоз бурно, че вълните заливат плажа чак до 4-5 ред чадъри " описват пловдивчани, които имат каравани на "Смокиня ". Залети каравани до този миг няма, неизползваеми са единствено чадърите и шезлонгите.

На курортистите не им остава нищо друго с изключение на да се любуват отдалеко на страховитата, само че впечатляваща панорама и да вършат фотоси. И, и несъмнено, да се "давят " в бира, мента или коктейли с чадърчета. Ето и видеото на Лина Мазева, снимано с дрон през днешния ден.


Очаква се в средата на седмицата морето да се успокои. Освен огромни талази, по Черноморието на доста места има мъртви течения, които са извънредно рискови.

С отдръпването на вълните, ще се образуват дънни ями, които също водят до съдбовни произшествия. Затова спасителите поучават, хората, които тази седмица прекарват отпуската си край морето, да бъдат извънредно деликатни.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР