Огромна трагедия потопи в сълзи Царево. 15-годишно момче от града,

...
Огромна трагедия потопи в сълзи Царево. 15-годишно момче от града,
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Момче се удави след скок от скала до...

Огромна покруса потопи в сълзи Царево. 15-годишно момче от града, което всички познават като ужасно дете, се удави този следобяд на скалите под Светия кръст на Боруната. Това оповестява Флагман.бг.

Тийнейджърът бил с компания и момчетата са скачали във водата. Мястото е обичано за локалните, които добре познават морето. 15-годишният Д. обаче не е решил точния ъгъл на скока си и евентуално се е блъснал в подводна канара, което го е зашеметило, а по-късно се е паникьосал и не е съумял въобще да излезе.

Морето през днешния ден, към 14:30 часа, когато е станал случаят, е било относително умерено. Приятелите на момчето се пробвали да го спасят, повикали и помощ. Първи се отзовали пожарникар с малко име Влади, както и различен негов сътрудник, който пристигнал дружно с брат си.

Те са скочили във водите на Черно море, извадили са младежа, пробвали се да му окажат първа помощ, в това число и изкуствено дишане във водата, ученикът от Царево обаче към този момент бил умрял. Дошлите на място парамедици установили гибелта му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР