Огромен успех в актьорските среди жъне Криста Чернева. Дъщерята на

...
Огромен успех в актьорските среди жъне Криста Чернева. Дъщерята на
Коментари Харесай

След успеха на Мария Бакалова: Българка проби в „Нетфликс“

Огромен триумф в актьорските среди жъне Криста Чернева . Дъщерята на звездното семейство София Кузева и Панчо Чернев взе участие в един от най-новите сериали на „ Нетфликс “. В немската продукция „ Киц “ Криста освен е част от снимачния екип, само че има и основна роля.

Трейлърът от няколко дни към този момент е реалност и както самата Криста показа, няма самообладание в края на декември да гледа сериала. Той е основан на историята на група младежи от богати фамилии. Групата отпътува за Китзбюел да чества Нова година, а интригите и сплетните посред им стартират незабавно. Очакванията са сериалът да надмине „ Клюкарката “, с който го съпоставят.

Ролята, в която Криста се превъплъщава, е много надалеч от нейната персона. Точно това тя дефинира като огромно предизвикателство. Талантливата българка, чиято майка се превъплъти брилянтно в ролята на Дана в известния игрален филм „ Вчера “, е изобретение на Юлиан Костов . Мениджърът, който изстреля Мария Бакалова в меката на филмовите продукции Холивуд. Макар да е едвам на 22 година, Криста жъне големи триумфи като модел в Германия. А към този момент може да се похвали и с кариера на актриса.

Криста разкрива, че въпреки да я поддържат, майка й и татко й не са изключително въодушевени от решението й да навлезе в актьорския отрасъл. Оказва се обаче, че на младото момиче му върви и получава редица предложения за кастинги. „ Майка ми и татко ми ми оказват помощ при кастингите. Подкрепят ме. Следвам бизнес логика на психиката, тъй като желая да имам непоклатимост “, споделя наскоро в изявление Криста.

Снимките за „ Киц “ не престават от предишния октомври до пролетта на 2021 година Моделът споделя, че това е най-интересното място, на което е имала късмет да работи, а екипът е от изключителни експерти, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР