Огромен скандал се разрази в Турция дни след побоя срещу

...
Огромен скандал се разрази в Турция дни след побоя срещу
Коментари Харесай

Нов скандал в Турция: Босове извадиха отбор от терена

Огромен скандал се развихри в Турция дни след побоя против рефер в локалното състезание. В мач от 17-ия кръг на локалната Суперлига управлението на Истанбулспор извади тима от терена по време на срещата с Трабзонспор.

Тимът от Трабзон водеше с 2:1 в дуела, който беше преустановен след 74 минути игра. В този миг футболистите на домакините им бе заповядано да се насочат към съблекалнята, откакто шефове на клуба от мегаполиса бяха гневни от реферските отсъждания в хода на дуела.

В 68-ата минута на „ Неджми Кадиолу “ Пол Онуачу се разписа за гостите и ги поведе напред за 2:1, само че от Истанбулспор имаха съществени искания за нарушаване секунди преди този момент. Домакините желаеха фал на Батиста Менди против Флориан Лошай, като такът не бе отсъден, след което пристигна гола на нигериеца.

Президентът на Трабзонспор Етрурул Доган беседва с сътрудника си от Истанбул – Ечмел Фаик Саръалиоглу, с цел да го убеди дуелът да продължи. Играчът на домакините – Симон Дели, падна на колене пред своя президент и го прикани да се доиграе срещата. Въпреки това, шефското тяло настоя и играчите се прибраха в съблекалните, като след малко изчакване реферите дефинитивно прекратиха дуела сред двата тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР