Огромен скандал се разрази на стадион Спартак в морската ни

...
Огромен скандал се разрази на стадион Спартак в морската ни
Коментари Харесай

Скандал във Варна: бутнаха пет реда от стадион Спартак заради ремонт на булевард

Огромен скандал се развихри на стадион " Спартак " в морската ни столица през вчерашния ден по здрач. Във връзка с разширението и удължаването на бул. Левски служащи бутнаха пет реда със седалки от трибуните и единствено намесата на шефа на УС на клуба Стефан Калименов и няколко последователи им попречи да продължат да разрушават още, написа " VarnaUtre ".

През ноември ноември предходната есен персонално шефът на Общински съвет Варна Тодор Балабанов подсигурява пред почитателите на " соколите ", че ремонтът няма да засегне трибуните на стадиона, само че през вчерашния ден се е случило тъкмо противоположното. Калименов незабавно е уведомил за станалото министъра на спорта Красен Кралев, кмета Иван Портних и Тодор Балабанов.

След минути Портних и Балабанов са пристигнали на стадион " Спартак " и са разговаряли с обезпокоените ултрасти. Постигната е сделка във вторник двете страни да проведат делова среща в общината, на която да се позволи казуса. Феновете са твърди, че обещанието на властимащите би трябвало да се съблюдава и трибуните на клубното оборудване да не се пипат по време на ремонтните действия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР