Огромен скандал сътвори Галена, а в епицентъра са родителските й

...
Огромен скандал сътвори Галена, а в епицентъра са родителските й
Коментари Харесай

Феновете в потрес, скандално ВИДЕО с детето на Галена разцеп...

Огромен скандал сътвори Галена, а в епицентъра са родителските й умения. Наскоро в нета се появи шокиращо видео от новогодишната нощ от фамилното заведение на певицата в Арбанаси и погледът на всички беше прикрепен от нейния дребен наследник Александър, написа show.blitz.bg.

Оказа се, че в новогодишната нощ сензация е бил точно съвсем 5-годишният Александър. Малкият е наследил артистичното държание на майка си и се прояви пред цялостното заведение. Топ звездата на Пайнер обаче отнесе сериозна рецензия във връзка с възпитанието на сина си.

На едно от осъществяванията на Галена на песента " Ти не си за мен " дребният й наследник хвана микрофона и стартира да пее. Явно Александър няма да има проблем с ученето на стихотворения, защото показва безупречна памет във връзка с песента на майка си.

Въпросната ария се трансформира в обичана на децата, защото в клипа Галена влиза в ролята на жива кукла Барби. Анимацията във видеото е забавна за малчуганите и те знаят наизуст целия текст. Възмутени родители се надигнаха против звездата, че текстът бил извънредно неподобаващ за деца на възрастта на дребния й наследник. Други пък се радват от сърце на дребния, който още от в този момент дава поръчка за купонджия и сигурно ще бъде душата на компанията.

Припомняме, че Галена имаше присъединяване в фамилното заведение, дружно с сътрудниците си Георги Симеонов - JJ, DJ Дамян и Азис. А в звездната им компания се открояваше и Ивайла Бакалова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР