Огромен разлив на масло от камион в района на Сточна

...
Огромен разлив на масло от камион в района на Сточна
Коментари Харесай

Опасност в София! Камион разля тонове масло

Огромен разлив на масло от камион в региона на Сточна гара в столицата е имало тази нощ. Заради това придвижването по улица " Резбарска ", кръговото на " Сточна гара " и бул. " Данаил Николаев " бе затворено, изясни столичният кмет Йорданка Фандъкова, която е на мястото на случая.


Снимка: БЛИЦ

" Благодаря на всички екипи - 3 екипи на пожарната, полицията, инспектората и почистващите компании. Ул. " Резбарска " е почистена. " Данаил Николаев " чакам до половин час да бъде отворен. Ще остане опесъчено известно време, с цел да бъде безвредно. Градският превоз се движи по разписание ", сподели тя в утринния блок на Нова телевизия.



" Информирахме всички служби. Бяха станали няколко дребни ПТП-та, тъй като е хлъзгав пътят. Ще бъдат формирани актове на лидера на камиона ", добави Фандъкова.






Снимки: БЛИЦ

" Камионът не е тук. Водачът е в 5-о районно полицейско ръководство, където му се сформират актовете. Важно е да приключим с обезопасяването, за час пик, когато ще бъде тежкият трафик ", добави кметицата.



" Просто не е бил задоволително добре обезопасен товарният автомобил. Не става въпрос за злополука или случай ", съобщи тя на въпрос какво е предизвикало приключването на масло.

Фандъкова изясни, че изтеклото масло не е рисково за хората, тъй като е минало обработка, просто пътят е хлъзгав.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР