Огромен мистериозен рог расте на главата на 87-годишна китайка. Възрастната

...
Огромен мистериозен рог расте на главата на 87-годишна китайка. Възрастната
Коментари Харесай

Ужас! Гигантски рог расте на главата на китайска баба

Огромен тайнствен рог пораства на главата на 87-годишна китайка. Възрастната жена се разхожда с ужасяващото образувание над челото си към този момент втора година, а лекарите са шокирани от извънредно рядкото събитие и не могат да го обяснят, оповестяват западни медии. Възрастната дама е поискала здравна помощ, защото желае най-сетне да се отърве от ужасното задължение, което носи.

87-годишната Лянг Сючжън живее в същински смут. На главата си тя има голям рог, присъщ за някои митични същества, само че не и за човешката раса. Проблемите на старата жена стартират още преди няколко години. Тогава на мястото, където в този момент се намира чудовищното образувание, тя има бенка.

В един миг старицата усетила, че нещо не е наред с тази бенка. Все по-често почнали да я тормозят сърбежи в региона на въпросното петънце. Тъй като сърбежите станали непоносими, околните на Лянг Сючжън решили да се оправят с тях благодарение на билкови отвари.

Първоначално билколечението се отразило добре на бабата и по тази причина фамилията ѝ траяло да третира мястото с илачите. Преди две години обаче въпросната бенка се разцепила и от нея почнало да се подава рогче. На първо време то било доста малко, само че след това почнало да пораства много бързо.

Близките на Лянг Сючжън закарали дамата до болничното заведение. При първите прегледи лекарите не съумели да дефинират каква е причина за появяването на мистериозния рог, а след това рогът спрял да пораства и фамилията на старицата си отдъхнало малко. Скоро обаче се случило нещо, което още веднъж провокирало ужас в китайците.

Един ден, до момента в който дамата се къпела, несъзнателно бутнала рога по-силно и той се счупил. Малко по-късно на негово място се появил нов рог, който растял още по-бързо и от остарелия. Само за половин година пораснал до тринадесет сантиметра.

Лекарите още веднъж подложили бабата на проби и в последна сметка класифицирали образуванието като израстък. Сега 87-годишната Лянг Сючжън чака да бъде оперирана. Тази стъпка ще бъде подхваната, защото рогът към този момент пречи доста на старата жена, а и също така той кърви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР