Огромен интерес предизвиква сред гражданите анкетата за Спортист на годината

...
Огромен интерес предизвиква сред гражданите анкетата за Спортист на годината
Коментари Харесай

Ардинци избират своите спортисти на годината

Огромен интерес провокира измежду жителите анкетата за Спортист на годината в община Ардино. До момента на уеб страницата на общината са дали своят вот 1160 души. В анкетата за Спортист на 2017 година води тенисистката Вероника Кехайова, а отборно детският футболен тим на „ Юнак “. Вотът на жителите ще продължи до 20 декември.

Критериите за избиране на Спортист и тим на годината в Ардино ще бъдат по следния метод. Победителят от анкетата в уеб страницата на общината ще получи 80 точки, вторият 68, а третият 56. Основен аршин за определянето на призьорите ще бъдат постигнатите достижения на спортистите и тимовете през актуалната 2017 година.

За първо място 80 точки, за второ 68 и за трето 56 точки, като тези точки ще се умножават съгласно ранга на извоюваното съревнование от всеки състезател и тим.

Медали от общински шампионат, точките се умножават по 0,3, в регионален по 0,5 и в републикански по 1. Например: 80X0,3= 24 точки.

За самостоятелните спортове дисциплините „ двойки “ и „ смесени двойки “ се умножават по 0,5.

Церемонията по награждаването на Спортист на 2017 година ще бъде на 22 декември (петък) в салона на градското читалище по време на обичайния доклад на кмета на община Ардино Ресми Мурад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР