Огледайте се за народни представители, чиито братя са отделели недостатъчно

...
Огледайте се за народни представители, чиито братя са отделели недостатъчно
Коментари Харесай

Хамид: Огледайте се за народни представители, чиито братя са отделели непрозрачни доходи за тях

Огледайте се за народни представители, чиито братя са отделели незадоволително транспарантни приходи за тях. Това сподели Хамид Хамид от Движение за права и свободи по БТВ по отношение на казуса при гласоподаване на преференциите. Преди дни Владислав Горанов съобщи, че татковци дават пари за синовете си, с цел да влязат в Народното събрание.
Хамид продължи: Виждали сме правилото проба-грешка. Въртеливо придвижване с внезапна чупка в кръста. Това е не против съперниците, а против тези, които ти оказват помощ в сложни моменти. Когато Движение за права и свободи оказва помощ, оказва помощ в интерес на държавността. Когато гласуваме законопроекти, за които имаме схващане, че това е за държавността, го вършим. Но когато има прорез сред избавяне на държавността и властта, повярвайте ми, няма да спасяваме властта.

Не съм сигурен, че ГЕРБ имат сътрудници. Който се опасява, че ще страда, страда от страха си. Сами по себе си нещата не са толкоз безнадеждни. Самото безсърдечие и уязвимост на тези, които взимат решения, ги вършат такива.

Смятаме, че прагът на преференцията се трансформира в средство за корпоративен избор. Една огромна компания от разнообразни партии си вкарва избран брой общински съветници. И тази компания взема по-късно публичните поръчки. Огледайте се за народни представители, чиито братя са отделели незадоволително транспарантни приходи за тях.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР