Официално вече са разделени бизнесменът Денис Ризов и водещата Наталия

...
Официално вече са разделени бизнесменът Денис Ризов и водещата Наталия
Коментари Харесай

Рокаджията Денис и Феята на любовта Наталия най-накрая с официален развод

Официално към този момент са разграничени предприемачът Денис Ризов и водещата Наталия Симеонова. Новината удостовери самият Ризов. " Да, разделихме се с Наталия, към този момент сме разведени и не сме дружно! " - сподели той пред " България Днес ".

По-рано на концерт на цигуларя Васко Василев у нас Ризов разгласи: " Наталия, обич моя, приветствам те с това парче, нищо че не сме дружно ", показа Денис с вдигнати ръце, ориентирани към някогашната му обичана, която също бе на концерта в " Арена Армеец:.

Наталия и Денис към този момент към месец са публично разграничени. Бракът им устоя повече от 10 години, само че по-късно последва раздяла макар положителните връзки, в които те останаха и до през днешния ден. Така и не е доста ясно за какво двамата се разделиха. Според техни близки има забъркана невярност, само че кой, на кого и по кое време е слагал рога, за момента не е ясно. В последните месеци имената и на двамата са забъркани в разнообразни любовни случки, само че към този момент нито музикантът, нито водещата са удостоверили за нов човек в живота си. Факт е, че макар че са разведени, Ризов и Наталия не престават да са в положителни връзки и той се грижи за нея и щерка си извънредно обилно. Самият Денис е безапелационен, че сега си няма гадже и е самичък. Ризов се зарича и че в никакъв случай повече няма да мине под венчило.

" Никога повече няма да вляза в брак! Това е най-глупавото нещо на света! Това е интервенция на страната в връзките на двойката. А любовта къде отива? ", показа музикантът, който се придвижи да живее трайно в Съединени американски щати. Винаги съм бил заобиколен от женско внимание. И това, че сега нямам сериозна другарка, не е проблем за мен ", смее се Ризов. Според него дамите през днешния ден са много " по-директни, а сега ситуацията е като да ловиш риба с динамит ".

" Едно време като излезеш на среща с момиче, трябваше известно време да мине, до момента в който станат нещата и имаше победа в тази работа. Сега, общо взето, сексът в България е все едно някой ти прави услуга, нищо не значи. Преди беше по-различно, моралът беше много по-висок. Иначе съм имал доста занимателни случки - през 80-те години са идвали хора с тъпани и гайди пред дома ми, където живеех с родителите ми, с цел да ме женят за някакво момиче от Елхово. Аз си мислех, че има женитба на горния етаж, а се оказа, че са пристигнали за мен ", спомня си Ризов. Според него животът в България е " низ от байганьовщини " и това скоро няма да се промени. " Махнах се от България и поради този факт. Непрекъснато чета за побои, убийства, измами, какво ли не. Доста средновековно се живее в София ",, безапелационен е Ризов, който понякога въпреки всичко не не помни родината си.

Междувременно някогашната му брачна половинка Наталия се любува на елит ежедневие. Красивата водеща постоянно се вижда с Мая Илиева и двете дружно пътуват по света. " Мая е мой доста непосредствен човек от 1995 година Тя е извънредно тънък, благ, осезателен и борбен човек, за което й се удивлявам. Тя е доста класна жена и почтен човек, извънредно добър другар, постоянно ме е окуражавала и ми е давала сили да имам вяра в себе си, да се изправям в най-тежките моменти, които съм имала. И най-важното - правила го е с персонален образец, тъй като тя самата е попадала в доста тежки житейски обстановки ", безапелационна е Симеонова. Водещата не наподобява тъжна и унищожена, както към този момент писаха в някои медии, а в противен случай - има сила и мисли върху нови тв планове.

" И аз не съм без работа. Занимавам се с интернет търговия, с продажба на недвижими парцели, както и с лансиране на козметична линия,чието лице и съсобственик е Дженифър Анистън ", споделя още Денис.

Само преди месец-два в Тампа, Съединени американски щати, където той живее, на посетители му пристигна и дъщерята - Виктория. Тя показа гаджето си - Божко Маринов.Татко Денис ревностно " опитва " дали младежът може да пие бира и остана удовлетворен. " Мога да му се доверя, само че още е рано да му давам щерка си. Вики занапред я чака крепко учене ", счита Денис. Симпатичната му щерка пее в хор и има доста гении - рисува, свири на китара, схваща и от дизайн. " Тя е по-доброто мое аз ", хвали се Ризов.

Музикантът Денис Ризов е подписал контракт с същинска сексбомба от Холивуд и стана ясно, че най-накрая той ще стартира да работи с нея след Нова година.Ризов ще е продуцент, а тя водещ на вечерно шоу, каквото правеше и в България.То потегля до няколко месеца зад океана, а стартовата дата е въпрос единствено на споразумяване на работните документи за Съединени американски щати, заяви самият продуцент.

Атрактивната дама, която всяка вечер ще застава до Денис пред камерите, е Карли Крейг. За своите 38 години тя има много филми зад тила си - главно лековати комедии. В тях непроменяемо играе секси гаджето, в което всички са влюбени. Партнирала е на Джим Кери, на Оуен Уилсън, снимала се е и в сериала " Агнешко " с Кортни Кокс. " Може и аз да се включа в някакъв миг. В шоуто може да взе участие и репортерът от Българска национална телевизия Ивайло Ранов - Шеки, който ще върви гол в центъра на Лондон и ще прави директни включвания ", смее се Ризов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР