Официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция

...
Официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция
Коментари Харесай

Извинисебе - и на шведски!

Официално искане за опрощение към генералния почетен консул на Швеция в България Зоя Паунова насочи водачът на " Атака " Волен Сидеров. Той го стори поради случая с ритнатата от шведския екскурзиант Ралф Сундберг в главата камериерка Диана Петкова.
Коментар на редактора
Специално с хора като господин Сидеров от дълго време съм се убедил, че няма какво да човек да се изяснява. Те са избрали да следват напълно други правила в живота от тези, които посевместно се дефинират като добродетели, макар че се кичат тъкмо с " добродетели " за пиар цели. Поредният пиар на Сидеров – намерил работа на госпожа Петкова. Надявам се да доживея да откри работа за всички в България - почтена!
Затова и аз ще желая от Волен Сидеров да се извини. Извинисебе, че си част от политическата гнилоч, която докара България дотук. Извинисебе, че не извърши нищо от това, поради което стана политик. Извинисебе, че ти и другите от твоята порода т.е. политиците, не помогнахте с нищо, с цел да научите хората по какъв начин да си изкарват хляба. Вместо това създадохте хранилки, с които да се държите постоянно нависоко. Извинисебе, че не си мръднахте пръста, с цел да имаме правосъдна система, която в действителност да създава правдивост. Извинисебе, че продължаваш все в същия дух, който лицемерно заклеймяваш. Извинисебе, че отново гледаш да ни занимаваш със себе си, вместо да се занимаваш с работата си – да създаваш условия за добър стандарт за живот. Извинисебе!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР