Официално беше обявен финалът на 16-тата Лятна стажантска програма на

...
Официално беше обявен финалът на 16-тата Лятна стажантска програма на
Коментари Харесай

45% от летните стажанти на VIVACOM продължават кариерното си развитие в компанията

Официално беше разгласен финалът на 16-тата Лятна стажантска стратегия на VIVACOM , която тази година протече под надпис “VIVAGAME: Открий своето място “. На специфична гала, стажантите получиха документи за сполучливо довеждане докрай на програмата. Награди получиха и спечелилите във всички стажантски надпревари и начинания, проведени от VIVACOM през лятото.

16-тата Лятна стажантска стратегия VIVAGAME удостоверява устрема на телекома да поддържа младежите в България. Проектът тази година е измежду най-успешните в историята на стажантската стратегия. 45% от младите гении не престават кариерното си развиване в компанията.

Програмата започва през м. юни 2019 година и в нея взеха присъединяване 67 стажанти . Всеки, от VIVAGAME играчите, имаше самостоятелен наставник, който да го направлява в професионалното му развиване. Участниците имаха опция да започват първите си крачки в кариерата. Взеха присъединяване в разнообразни образования и начинания характерни за телеком сферата. Голяма част от тях съумяха да се включат и в образование проведено взаимно с Алианс за младежта (All4YOUth), както и в особено събитие, на което имаха опция да разработят проблем на тематика „ Каква услуга/ артикул би трябвало да предлага VIVACOM след 5 година? “.

Стажантите станаха част и от социално-отговорната политика на компанията, като тази година почистиха и пребоядисаха три детски площадки в гр. София. Доброволческата самодейност е част от приобщаването на младежите към полезностите на VIVACOM.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР