Официалните данни за последния месец показват милион регистрирани нощувки, което

...
Официалните данни за последния месец показват милион регистрирани нощувки, което
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Има повече резервации на Черноморието в сравнение с 2022 година

Официалните данни за последния месец демонстрират милион регистрирани нощувки, което е със 7% повече, съпоставено със същия интервал на предходната година. Има терзания за идващия месец, само че за момента сезонът върви добре. Това разяснява пред Нова телевизия министърът на туризма Зарица Динкова.
Прочетете още
„ Ние започнахме да оценяваме нашите туристи по метода, по който те срещат гостоприемството и уважението в Гърция. Най-добрите ограничения за по-силен туризъм са пазарните - положителното съответствие сред цената и качеството ”, акцентира тя.

Динкова изясни, че всеки ден получава отчет по какъв начин се движат морските течения и какви са евентуалните замърсявания. „ Нашето море е безвредно, чисто и несъмнено. Няма данни замърсяванията даже да има заплаха да стигнат северната граница на Румъния ”, съобщи министърът.

Информация се обменя с други страни. Разчита се и на сателитни системи. „ Кална акция се вихри много мощно и целеустремено против българския бранд. Тя е много уплътнена и подхожда на всички критерии за хибридност ”, безапелационна е Динкова.

Министърът очерта „ планини от насъбрани проблеми ”. „ Това са натрупвания с десетилетия, систематични и структурни проблеми, чието решение не зависи единствено от една институция. За да има привлекателни туристически места, трябват хубави места за живеене - с инфраструктура ”, е мнението ѝ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР