Официални гости на администрацията на район "Северен" по повод Международния

...
Официални гости на администрацията на район "Северен" по повод Международния
Коментари Харесай

Поздрав за жените в район „Северен”

Официални посетители на администрацията на регион "Северен " във връзка Международния ден на дамата - 8 март през днешния ден бяха деца от ДГ “Бреза”.

Малчуганите от четвърта група на детската градина поздравиха дамите за празника с осъществяването на песни, стихове и танци, отдадени на майката. В чувствените осъществявания бе наранена благодарността на децата към майката, за живота, който им подарява, за топлите обятия и ежедневната любов.

С доста въодушевление децата подариха на всяка жена цвете, ръчно направено от тях. Директорът на ДГ “Бреза” Нели Димитрова пожела на присъстващите да бъдат здрави и обичани от децата и съпрузите си.

От своя страна кметът на региона инж. Ральо Ралев също поздрави нежната половина от администрацията и гостите си с пожеланието за здраве, шанс и обич и връчи на всяка от дамите красива алена роза.

По мотив Международния ден на дамата - 8 март кметът на регион "Северен " инж. Ральо Ралев гостува и на дамите от Градски туристически клуб на ветераните “Пълдин”. С бурни овации и обятия, дамите от Туристическия клуб посрещнаха Ралев и екипът му, с доста песни, танци и вкусни ястия.

“Изключително благополучен съм да ви поздравя с днешния празник – постоянно усмихнати, вие ме зареждате с сила и позитивизъм.” – показа инж. Ралев – щастлив съм, че посрещаме най-хубавия пролетен празник - празникът на дамата дружно.

На всички празнуващи кметът на регион “Северен” сервира по красиво пролетно цвете.
Дамите от пенсионерски клуб “Герджика” в регион “Северен” пък бяха поздравени за празника от заместник-кмета Лариса Кътова. Те се включиха в занимателни, развлекателни игри, подкрепящи общуването сред тях.
Доброто въодушевление и повдигнатият дух съпътстваха осмомартенския ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР