Официалната пресконференция на селекционера Петър Хубчев и футболисти от националния

...
Официалната пресконференция на селекционера Петър Хубчев и футболисти от националния
Коментари Харесай

Хубчев говори в събота за Норвегия

Официалната конференция на селекционера Петър Хубчев и футболисти от националния тим преди футболната среща България - Норвегия ще се организира на 8 септември от 18:00 ч. в Национална футболна база " Бояна ". След конференцията, на терените на Национална футболна база " Бояна " тимът ще организира и формалната си подготовка, първите 15 минути от която ще бъдат открити за представителите на медиите.
Отборът на Норвегия ще тренира на Национален стадион " Васил Левски " от 11:00 ч. на 8 септември, а формалната конференция ще се организира в зала " Родина " на стадиона от 12:00 ч. Вчера и България, и Норвегия стартираха с победи в група 3 на Лига С на новия шампионат на УЕФА. Нашите се оправиха с 2:1 със Словения, а норвежците преодоляха Кипър.
Съдийска бригада от Полша ще управлява мача в неделя. Главен съдия на срещата ще бъде Даниел Стефански. Негови помощници ще бъдат Марчин Бониек и Давид Игор Голис; спомагателните асистенти са Бартош Франковски и Збигнев Добринин, а четвърти рефер е Кжищоф Мирмус. Делегат на дуела е шотландецът Дънкан Фрейзър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР