Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се бори за

...
Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се бори за
Коментари Харесай

Fulton County D.A. Фани Уилис се бори да запази работата си, тъй като битката за първично преизбиране в Джорджия привлича вниманието

Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се бори за още един мандат като D.A. защото нейното наказателно гонене на някогашния президент Доналд Тръмп и други по делото за интервенция в изборите в Джорджия през 2020 година остава обвързано в апелативния съд на Джорджия.

„ Планирам да печеля и то огромна облага “, предвижда Уилис в изявление с Рейчъл Мадоу от MSNBC в понеделник вечер. „ Намирам се в миг, в който нуждая се от гласоподавателите на окръг Фултън да излязат и да гласоподават. “

52-годишният прокурор се кандидатира за преизбиране на първичните избори на Демократическата партия във вторник против юриста и писателя Крисчън Уайз Смит. Преди това той провокира Уилис през 2020 година, дружно с тогавашния областен прокурор Пол Хауърд.

Ръководени от Републиканската партия следствия на Конгреса, които изследват потреблението на федерални средства от окръжната прокуратура.

Миналата седмица сенаторите от Републиканската партия Чък Грасли и Рон Джонсън изпратиха писм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР