Office 1 е лидер в сферата на офис продуктите в

...
Office 1 е лидер в сферата на офис продуктите в
Коментари Харесай

5 причини Office 1 да подкрепя конкурса на онлайн магазините в България

Office 1 е водач в областта на офис продуктите в България с над 24-годишна история.

Защо решихте да подкрепите тазгодишното издание на eCommerce Academy Awards?

Като главен спонсор на състезанието и дълготраен сътрудник на eCommerce Academy , ние твърдо поддържаме всяка интензивност, която те провеждат. На първо място, имаме обща визия за бъдещето на онлайн бизнеса в България и на Балканите, и целенасочено вървим един до друг с Никола Илчев и неговия екип по този път. Нашата цел е да подпомогнем онлайн търговците, да ги улесним и мотивираме да стават все по-добри и огромни. На второ място, за нас постоянно е забавно и потребно да се срещнем и да беседваме с представители на eCommerce организации и да разменяме опит и хрумвания. Вярваме, че eCommerce Academy Awards ще бъде впечатляващо събитие и даже още по-вълнуващо от миналогодишното!

Добрият онлайн магазин е този, който …

Добрият онлайн магазин е този, който цени преди всичко своя екип. Дигитализацията на бизнеса не значи, че най-важният му актив не си остават точно хората – с техните хрумвания, познания, опит и фантазии. От извънредно значение за сполучливата онлайн търговия е и оптимизацията на времето и ресурсите, която покачва продуктивността и надлежно резултатите.

Каква е тайната на сполучливото развиване на онлайн магазин?

Ние от Office 1 твърдо имаме вяра, че тайната на сполучливото развиване – освен онлайн, а като цяло – е това мениджмънтът да преценя в какво и по какъв начин да влага „ мъдро “ и да аутсорства дейностите, които не са част от неговия главен бизнес, като да вземем за пример складовото и логистично стопанство. Занимавайки се с фулфилмънт услуга с изключение на с бизнеса с офис артикули, в който сме водач, ние добре знаем изгодите от това един търговец да се концентрира върху тези действия, в които е същински добър и умел и които му носят действителни облаги. Аутсорсването на избрани услуги при онлайн търговията е от основно значение за спестяването на скъпо време, което може да се влага в главния бизнес.

Какво друго очаквате да видите тази година в състезанието?

Очакваме да забележим още повече целеустремени, въодушевени и стимулирани търговци, разрастващи онлайн бизнеса в България.

Какво очаквате да се промени в електронната търговия в идващите години?

Прогнозите са електронната търговия да продължава да пораства с все по-големи темпове. Тенденцията е да се усилва потреблението на мобилни устройства за сметка на компютри. Вярваме, че качеството на продуктите и услугите ще става все по-важно за потребителите и те ще чакат потребителско преживяване на извънредно високо равнище. В идващите години неизбежно логистиката ще се трансформира във все по-ключов фактор в онлайн търговията – упованията на клиентите за бърза и качествена доставка ще се покачват, което ще бъде напълно в интерес на компаниите с добре проведена и функционираща скица за депозиране и доставки.

Office 1 e част от eCommerce Academy Awards 2023 – Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за премиите и по какъв начин да се включите можете да видите тук: .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР