Офанзивният халф на Реал Мадрид Иско призна, че е разочарован

...
Офанзивният халф на Реал Мадрид Иско призна, че е разочарован
Коментари Харесай

Иско: Не знам как да спечеля доверието на Зидан


Офанзивният халф на Реал Мадрид Иско призна, че е отчаян от статута си на запаса в Кралския клуб, откакто през вчерашния ден осъществя хеттрик за разгромната победа на Испания над Аржентина с 6:1 в контролна среща.

Ла Фурия Роха записа 18-ти следващ мач без загуба под управлението на селекционера Хулиен Лопетеги, който постоянно дава късмет за изява на Иско. "В Реал нямам увереността, от която се нуждае един състезател. Мачовете с националния тим ми дават живот. Тук имам доверието на треньора. Искам да покажа, че съм добър футболист, а Лопетеги ми гласоподава доверие и ми дава опция за изява. Може би казусът с Реал е в мен. Не знам по какъв начин да печеля доверието на Зидан", показа Иско след триумфа над Аржентина.

Диего Коста, Тиаго Алкантара и Яго Аспас означиха другите три гола за Испания на стадион "Уанда Метрополитано", а Николас Отаменди вкара почетното попадение за Аржентина. "Въпреки резултата, мачът не беше елементарен за нас. Те бяха доста нападателни и ни затрудниха. Не би трябвало да забравяме, че този мач е част от подготовката ни за Световното състезание. Тази победа може да ни даде много", разяснява Иско. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР