Офанзивният футболист на Славия Радослав Кирилов спечели приза за играч

...
Офанзивният футболист на Славия Радослав Кирилов спечели приза за играч
Коментари Харесай

Кирилов: Няма отбор в България, за който не бих играл

Офанзивният футболист на Славия Радослав Кирилов завоюва наградата за състезател на месец март. Бившият футболист на Киево Верона означи три гола във вратата на столичния Локомотив за успеха с 3:0 и решаваща дузпа против Берое на четвъртфиналите за SЕSAME Купа на България. Освен попаденията, играчът направи и няколко асистенции в срещите на „ белите “, с които оказа помощ отборът да влезе в първата шестица на efbet Лига.

„ Благодарен съм за влиятелната премия. Радвам се, че нещата вървят. Щом има самостоятелни награди, това значи, че тимът върви. Имаме значим мач против Ботев Враца, би трябвало да вземем точки, с цел да приключим постоянния сезон добре. После ще забележим Купата. Смятам, че и четирите тима имаме шансове за трофея. С ЦСКА сме равностойни, това е моето мнение “, стартира Кирилов.

„ Цел нямаме. Заслужаваме да сме измежду шестте най-хубави тима. Третото място гоним, само че е мъчно, тъй като разликата е огромна. Аз съм сигурен, че ще имаме бонуси, в случай че реализираме огромната си цел – Купата. Но не финансовата част е значима. Това е авторитет. Остава в историята. Със сигурност може да има интерес към мен или моите съотборници при едно такова положително стичане на събитията “, продължи 29-годишният състезател.

„ Аз имам контракт със Славия за още една година след лятото. Ако се стигне до мой трансфер, Славия би трябвало да прибере трансферна сума. Даваме най-хубавото от себе си в най-ключовите мачове. Трябва да сме доста съсредоточени “.

„ Темата към БФС е много дълга, не желая да встъпвам в нея. Трябва да има някакво обединяване по-скоро, без ексцесии. Надявам се в идващите месеци нещата да се възстановяват и да се любуваме на футбола. За съответна оферта от Турция, мога да кажа, че сега няма. През зимата имаше нещо. Докато няма нищо съответно, не може да се приказва. Не изключвам нищо, само че за трансфер би трябвало и в Славия да са удовлетворени, с изключение на мен. Нямам за цел трансфер “, съобщи той.

„ Първият мач не съумях да взема присъединяване против Катар, във втория мач доказахме, че когато играем твърдо можем да се противопоставим. В Лигата на нациите имаме късмет да сме измежду първите два. Северна Македония е тим, който се развива в последните две години. Видяхме какво направиха против Италия “.

„ В България няма клуб, за който не бих играл. На приказки може всеки да каже доста. Чували сме доста пъти футболист да каже, че не би отишъл някъде и след да вземем за пример две години отива тъкмо там. Ако на край играем против Левски атмосферата ще е страхотна. От тази позиция ги избирам, само че би трябвало ние да свършим нашата си работа. Загорчич е дал доста на клуба. Под негово управление Славия реализира най-големите си триумфи през последните години. Страхотен психолог, веселя се, че имам опцията да работя с него “, приключи родният национал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР