Одри Хепбърн е същинска икона и то с причина. Носителката

...
Одри Хепбърн е същинска икона и то с причина. Носителката
Коментари Харесай

Диетата на Одри Хепбърн, която ще ви изненада

Одри Хепбърн е същинска икона и то с причина. Носителката на Оскар е имала освен огромен гений, само че е била и изявен човеколюбец. Тя е въодушевила и продължава да въодушевява генерации млади дами със своя знаков жанр.

Тя е известна и с изящната си фигура, а през годините е имало голям брой спекулации дали положителната зад положителната й форма не се крие хранително разстройство. За благополучие, слуховете са били цялостна небивалица. Дори противоположното - Хепбърн в никакъв случай не се е подлагала на диети и режими. " Тя обожаваше италинската кухня и пастата. Хапваше доста зърнени култури, по-малко меса, като цяло ядеше от всичко, само че в умерени количества ", разкрива синът ѝ Лука Доти в изявление.

Дългогодишният сътрудник на Хепбърн, Робърт Уолдърс, споделя също, че актрисата в действителност не е спазвала никакви диети, само че пък непрекъснато е била в придвижване. Двамата са обичали дългите разходки и Одри несъмнено е била по-енергичната от двама им.

" Тя имаше превъзходен метаболизъм, само че и не прекаляваше с нищо ", разкрива Уолдърс, който е по отношение на актрисата сред 1980 и 1993 година.

Ежедневното меню на актрисата било простичко и здравословно. За закуска нормално хапвала филийка пълнозърнест самун, намазана със сладко. За обяд избирала сред някакво месо или паста със зеленчуци от градината им, а за вечеря предпочитала пилешка чорба още веднъж с доста зеленчуци.

Хепбърн въпреки всичко се отдавала на изкушението понякога - " След вечеря обичаше да си хапва шоколад или да изпече нещо шоколадово. Пийваше и по мъничко скоч ", спомня си Уолдърс.

Хепбърн е била огромен обожател на въглехидратите. " Обожаваше паста! ", разкрива синът й. В книгата му, отдадена на Одри, даже е написал следното: " Майка ми беше пристрастена към пастата. Не можеше да живее без нея. "

Имала е и обичана рецепта за спагети с доматен сос, която приготвяла наложително най-малко един път седмично.

" Майка ми можеше да живее единствено на спагети с доматен сос ", споделя Доти.


 Незабравими цитати на Одри Хепбърн  Незабравими цитати на Одри Хепбърн  Незабравими цитати на Одри Хепбърн  Незабравими цитати на Одри Хепбърн
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР