ОДМВР-Бургас се сдоби с втори дрон, който ще помага в

...
ОДМВР-Бургас се сдоби с втори дрон, който ще помага в
Коментари Харесай

Великобритания дари дрон на бургаската полиция, с който да бори престъпността

ОДМВР-Бургас се снабди с втори дрон , който ще оказва помощ в директната полицейска работа по ограничение на разнообразни по тип престъпни действия . Дарението бе направено от Националната организация за битка с престъпността на Англия и бе подписано от интернационалния офицер Мартин Шайърс .

Той изрази увреност, че с помощта на новата техника ще бъдат реализирани и по-добри резултати в битката с престъпността . Шайърс похвали полицията за отличните достижения в тази тенденция, като съобщи, че „ инвестицията направена на бургаска територия е с най-голяма възвращаемост ” .

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов благодари за дарението , като от своя страна връчи на Мартин Шайърс и Диляна Момчилова, представител на UK National Crime Agency , благодарствени адреси, плакети и алегорични дарове , които да им припомнят за ползотворната взаимна активност.

Полицията в Бургас към този момент разполага с два дрона , откакто през месец юни предходната година получи първия си безпилотен летателен уред, екипиран с спомагателна радиометрична термо камера .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР