Очите са прозорците на нашето тяло. Ирисодиагностиката е не напълно

...
Очите са прозорците на нашето тяло. Ирисодиагностиката е не напълно
Коментари Харесай

Според цвета на очите: какви здравословни проблеми може да имате?

Очите са прозорците на нашето тяло. Ирисодиагностиката е не изцяло приета от формалната медицина, само че този способ през днешния ден намира от ден на ден последователи.

Той се базира на тясната връзка сред окото и тялото, като съгласно него всеки орган има собствен огледален облик в ириса и той е характерен за всеки от нас. Оцветеното кръгче към зеницата носи генетичните следи и знае слабите точки на организма.

Специфичният разбор на тези следи - цвят, релеф, дребните точици и петънца, могат да подскажат на експерта кой орган е болен. Често посредством този способ в окото може да се види проектирана болест, която ще се развие след години. Но дали и по кое време ще се случи това – то това още не може да се дефинира с акуратност.

Наскоро учени от университета в Колорадостигнаха до ново здравно изобретение - цветът на очите има директна връзка с риска от развиване на рак на кожата и витилиго. Те са открили няколко константи.

Някои учени все по-често стартират да настояват, че цветът на ирисите ни може да покаже към какви заболявания сме предразположени. Очите ни към този момент могат да ни покажат какви рискове ни грозят и по какъв начин да се предпазим от тях.

Ето заболяванията, към които може да сте предразположени съгласно цвета на очите ви >>>

Към листата >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР