Очилата обикновено се пренебрегват като аксесоар, а би трябвало да

...
Очилата обикновено се пренебрегват като аксесоар, а би трябвало да
Коментари Харесай

Как да изберем правилните очила според формата на лицето?

Очилата нормално се подценяват като аксесоар, а би трябвало да стоят на челна позиция. Подходящият чифт очила трансформира цялостния тип на лицето както когато сложим алено червило. Независимо дали носите очила всекидневно или единствено при избран случай е добре да имате едни, които са подобаващи за вашето лице. В следните препоръки можете да припознаете вашия вид лице и да намерите подобаващите рамки, които ще са ваш обичан аксесоар.

За лице с квадратни черти изберете тънки кръгли рамки. Те ще подчертават върху очите ви и ще балансират формите. Можете да се спрете и на рамки вид котешко око в железни отражения, които ще смекчат чертите на лицето.

 Как да изберем верните очила съгласно формата на лицето? Pinterest

Ако имате лице с кръгла форма изберете транспарантни рамки . Ако носите очила от години и желаете да сложите чифт, който има ясно изразен темперамент, то това е той. Прозрачността на рамката ще отвори лицето и в същото време ще наподобява стилно.

 Как да изберем верните очила съгласно формата на лицето? Pinterest

При сърцевидната форма на лицето е удачно да се спрете на типичен винтидж рамки котешко око . Не избирайте прекомерно огромни рамки, а целесъобразния цвят е черен или мрачен десен.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР