Очевидно този парламент е провален, както и 45-тото НС. Един

...
Очевидно този парламент е провален, както и 45-тото НС. Един
Коментари Харесай

Тома Биков: Радев опитва да се освободи от част от партиите на протеста

Очевидно този парламент е провален, както и 45-тото Народно събрание. Един парламент е провален като не е в положение да излъчи ръководство на страната. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в коридорите на Народното събрание.

" Върнахме мандата, тъй като авансово така наречен партии на митинга и Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат наше държавно управление и няма да вземат участие въобще в диалози с нас. От там нататък бе безсмислено да поставяме каквито и да е старания. Това е признакът за тежката политическа рецесия. Всяка партия е в самоизолация ", сподели той.

" Ние нямаме проблем с това да беседваме и да водим разговор с останалите политически сили, само че между тях те се изпокараха. Най-тежките кавги в това Народно събрание са сред партиите на митинга. Ние оставаме незабележими в тази обстановка... Видяхте ходения по стаите с цели, които имат доста общ темперамент ", посочи Биков.

" Радев пробва да се освободи от част от партиите на митинга и да ги размени с нова партия от този вид, която вероятно за разлика от тях да не се провали по този метод, по който те го направиха. Доколко това ще се случи, следва да забележим ", сподели той.

Запитан за правосъдната промяна, Биков отговори: " Това не е нито промяна, нито правосъдна. Това е преместване на едно бюро от едната стая в другата конюктурно. Защото Гешев е неприятен, в този момент ще му вземем бюрото... Просто желаят партиите на митинга да си закачат някаква брошка. Абсолютно несъответстващо ".

На въпрос предрешени ли са изборите, той отвърна: " Мисля, че обстановката толкоз бързо се мени... Ако помните каква беше преди 2 и 4 месеца, евентуално след 2 месеца ще е радикално друга, тъй че тези избори и парламентарни, и президентски все още са с непредвидим резултат ".

" Ние би трябвало да активизираме гласоподавателите си и да покажем, че ни има. Нас ни има и доказателство за това са последните избори, при които бяхме подложени на сериозен напън и отново спечелихме ", съобщи Биков.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР