Очевидно е, че без Демократична България“ не може да има

...
Очевидно е, че без Демократична България“ не може да има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Очевидно е, че без Демократична България не може да има правителство

Очевидно е, че без " Демократична България “ не може да има държавно управление, което да движи страната напред. Да, аритметично има, само че политически – не “. Това сподели в ефира на NOVA съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Той показа, че на доста съществено заседание тази неделя е коментирано, че не се вижда опция за сформиране на държавно управление с тяхно присъединяване с първия мандат. " С втория, обаче, би трябвало да се опита “, сподели той.

По думите му, има доста неща, които са исторически значими за страната ни – еврозоната, Шенген.

Иванов подсети, че диалог с Демократична България може след изявено предпочитание за правосъдна промяна. " ГЕРБ се вършат на безусловно глухи обаче по този въпрос “, сподели той. Все отново, съпредседателят на партията, счита, че може да има хора в партията на Бойко Борисов, които желаят да приказват по тематиката.

Христо Иванова съобщи, че сглобка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи обаче не е добре.

" Радвам се, че и сътрудниците от Политическа партия обявиха, че би трябвало да се работи за реализация на втория мандат. Нима нови избори са по-добър вид? “, попита той.

" Не е въпрос ние да заплашваме с митинги някой “, съобщи Иванов и прикани: " Дайте да не си го предизвикваме това “.

" Отговорност би трябвало да се носи. Ситуацията е доста зле политически. Няма положителни варианти. Има единствено неприятни и по-лоши “, сподели още Христо Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР