Очертава се април да не започне по очаквания начин –

...
Очертава се април да не започне по очаквания начин –
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи за по-цветни и елегантни тоалети през април

Очертава се април да не стартира по упования метод – със слънце и топли дни, и ще би трябвало още малко да задържим топлите палта и пуловери в дрешника си. Но пък последователно започваме и неговото пролетно разчистване. Освен това постоянно можем да прибегнем до напластяването на облекла, с цел да стартираме да носим най-вече шлифери и кожени якета. Но пък нямаме самообладание за момента, в който под тях или под обичания си блейзър ще сложим единствено някой готин тишърт с щампа или изчистен бял топ.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Готови сме и да създадем повече място за ефирни блузи, дънкови поли, рокли с флорални претекстове и настоящите пролетни якета, наслаждавайки се на топлите следобеди, цъфтящите череши и, несъмнено, окончателния завършек на зимния дрешник. Обемните палтата отстъпват място на цветните блейзъри и даже цели костюми, както ви показахме преди дни, тъмният деним заменяме със ярък, а огромните шалове захвърляме в шкафа за сметка на чифт слънчеви очила, които този сезон са много цветни и свежи. Тъмните тонове в тоалетите отстъпват място на по-ярки и наситени или пък нежни и пастелни тонове, с които ще се открояваме под априлското слънце.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Обичаме този временен сезон и поради обувките, които можем да носим, като елегантните балерини (виждаме ги в много нови и забавни вариации) или класическите мокасини. Те са съвършени за работното ни всекидневие, до момента в който за вечерите и уикендите към момента можем да вадим каубойските ботуши, които в композиция с миди рокля прибавят изтънчен бохо изискан в стайлинга.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

 
20 якета, които са съвършени за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР