Очакванията на кандидата за кмет на София Ваня Григорова не

...
Очакванията на кандидата за кмет на София Ваня Григорова не
Коментари Харесай

Ваня Григорова очаква победа още на първи тур

Очакванията на претендента за кмет на София Ваня Григорова не са да стигне до балотаж, а да победи в изборната борба. Такава настройка изрази тя, откакто упражни правото си на глас в събота сутринта в столичния квартал " Христо Ботев ".

Григорова - която е претендент, повдигнат от локална коалиция сред Българска социалистическа партия, " Левицата! " и други партии, съобщи, че за нея технологията на вота не е значима.

" Надявам се разногласията за технологията от през вчерашния ден не са засенчили концепциите и посланията на претендентите....Технологията не е значима. Важна е волята на хората, а тя може да бъде изразена както машинно, по този начин и на хартия ", сподели тя.

Според Григорова водеща тематика не би трябвало да бъде анулираното от ЦИК машинно гласоподаване, а концепциите за това по какъв начин би трябвало да се промени София през идващите четири години.

" Даваме ли вяра на България, че една София и една България могат да бъдат разнообразни? Има ли опция на това, което ни се случва сега? Затова не искам да приказвам за хартия [или машини]. И двете могат да предадат волята на българския гласоподавател. Пожелавам триумф на всички претенденти и триумф на софиянци, тъй че да съумеят за една в действителност друга София, в която не им обещаваме, че дупките, в които са паднали, просто не съществуват или още не са подготвени ", добави кандидат-кметът.

Григорова прикани всички да отделят няколко минути да гласоподават, с цел да " вземат участие в политиката " и да бъдат по-добре показани в идващите четири години.

" Гласува се в този момент. След това единствено се понасят резултатите от гласуването или негласуването през днешния ден ", подчертя тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР