Очакванията на италианската автомобилна компания Ferrari за печалба през 2018

...
Очакванията на италианската автомобилна компания Ferrari за печалба през 2018
Коментари Харесай

Ferrari разпродадоха всичко за 2018-а и част от моделите за 2019-а

Очакванията на италианската автомобилна компания Ferrari за облага през 2018 година бяха напълно надминати, откакто тя съумя да продаде всичките си нови модели за 2018 година и част от тези за 2019-а. Изпълнителният шеф на Fiat Chrysler Group Серджо Маркионе съобщи, че единственият разполагаем модел е фамилният GTC4 Lusso.
#Ferrari #GTC4LussoT, all the decisions are up to you: https://t.co/gHqqLsu7q4 pic.twitter.com/TdbjK4uis5
— Ferrari (@Ferrari) May 8, 2018
Акциите на компанията се усилиха с 6.6% след изявлението на Маркионе и пазарната стойност на производителя на суперколи доближи 20.7 милиарда евро. Приходите на компанията са се нараснали с 13%, достигайки 272 млн. евро за първата четвърт на 2018-а.

В момента Маркионе създава последния си бизнес проект в компанията преди да се отдръпна от поста си. Италианецът бе отпред на Ferrari в продължение на 14 години. Неговата последна 5-годишна тактика ще бъде показана през септември и ще включва елементи за разширението на компанията в нови сегменти – електрически, хибридни и SUV коли.

Компанията няма да създаде първия изцяло електромобил преди 2022 година, само че предишния месец Маркионе разкри, че към този момент тестват хибрид, който работи без тон на личната писта " Фиорано ". Изпълнителният шеф на компанията добави, че все още в сметките на Ferrari не влиза придобиването на нова компания – нито автомобилна, нито софтуерна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР