Очакванията към Аманда Анисимова са изключително високи, още откакто младата

...
Очакванията към Аманда Анисимова са изключително високи, още откакто младата
Коментари Харесай

Непоносимо е: 1/2-финалистка от Шлема спира с тениса за неопределен срок от време

Очакванията към Аманда Анисимова са извънредно високи, още откогато младата американка завоюва купата на US Open при девойките. За Анисимова пък не представляваше никакъв проблем да покаже страхотните си качества и в WTA Тура, достигайки още на 17-годишна възраст до полуфиналите на Ролан Гарос и то с победа над настоящата шампионка в конкуренцията, а точно Симон Халеп. Впоследствие обаче Аманда не можа да надгради над този резултат и въпреки някои единични експлоадирания, то нейната кариера несъмнено се намираше в прочут застой.

Настоящият сезон пък е напряко истински призрачен сън за 21-годишната тенисистка, която е спечелила едвам 3 от 11-те си мача през 2023-та, което дава поле на недоброжелателите ѝ да се вихрят в обществените медии. Вчера Анисимова показа по какъв начин неизвестен консуматор се е присмивал на нейното телосложение и си е разрешил да изкаже мнение, че тя има най-неатлетичното тяло въобще в професионалния тенис.

Изглежда всичко това е пристигнало допълнително на американката, която е решила да се погрижи за психологичното си здраве и разгласи, че си взема пауза от тениса за неустановен период от време:

" Хей, хора! От известно време мисля да направя обява, в която изяснявам какво се случва с мен и какви са бъдещите ми проекти. Истината е, че изпитвам съществени проблеми с психологичното си здраве от предишното лято насам. Борих се с това дълго време, само че прегорях и за мен стана изцяло невероятно да бъда на тенис шампионати. В момента целите ми са свързани с това да се погрижа за менталното си положение и по тази причина си вземам отмора от тениса за неустановен период от време. Ще направя всичко допустимо да се върна допустимо най-скоро на корта и ви благодаря за поддръжката " - написа някогашната номер 21 в персоналния си Instagram профил.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР